Flersidiga trycksaker

Kvarterstidningen Linjalen 2021 − design och produktion av en 12-sidig tidning. Uppdragsgivare är lokala hyresgästföreningen Linjalen på Södermalm i Stockholm. Kul att ett bostadskvarter har en egen tidning – den första gavs ut 1981.


Kampanj Nej till marknadshyra 2021 − design och produktion av en 12-sidig broschyr, affischer och flyers. Uppdragsgivare Rättvisepartiet Socialisterna. Material finns här: raddahyresratterna.se. Klicka på bilden för nedladdning av broschyren.


Bravura Sverige AB − rekryterings-, och bemanningsföretag. Design av två stycken utbildningsmanualer 2018 till deras konsulter, i vilka jag även implementerade Bravuras nya grafiska profil, en spännande sammansatt profil att inspireras av.

För flera år sedan samarbetade jag en hel del med ABA,  mest med deras säljare Carl Bynke, som numera arbetar som KAM på Dixa AB. Det är Carl som har sammanfört mig med Dixas kund Bravura Sverige AB. Han rekommenderade mig till Bravura för att han kom ihåg mig som noggrann och med alltid felfria original. Alltid lika trevligt när någon rekommenderar en för att man är en bra grafisk formgivare.


Afrikagrupperna − design av grafiska profilen och omarbetning av befintlig logotyp. Originalproduktion av grafiskt material så som årsredovisningar, medlemstidningar, nyhetsbrev och broschyrer. I mina arbetsuppgifterna ingick även bildresearch, fotografering, tryckerikontakter, offertförfrågan samt kvalitetssäkring av allt material.

Årsredovisning 2010 | EPA Rapport
AG:s medlemstidning AGERA

Afrikagruppernas kalender 2011


Stockholmsmässan − produktion av 106-sidig mässkatalog till SKYDD 2014. Utformning av design, baserad på Stockholmsmässans grafiska profil. Förberedelser av material och typografimallar var A och O eftersom jag bara hade tre dagar på mig när väl alla utställare vara klara och allt skulle färdigställas för att skickas till tryck. Uppdraget tilldelades mig då jag var anställd på AR Media International.


CM Gruppen − frilansuppdrag. Produktion av rapporter för Svenskt Näringsliv samt övriga design- och originalarbeten.

Hyrverket AB − frilansuppdrag. Produktion av Nordeas årsredovisning 2000. Vi var flera originalare och korrekturläsare med olika kompetenser, såsom svenska, norska, danska samt engelska som jobbade hårt dygnet runt i cirka en månad med att färdigställa rapporten. Jag var ansvarig originalare för den danska versionen, hjälpte även till med delar av den norska och engelska versionen.