Dataskyddsförordningen | GDPR

Det är viktigt att hantera personliga data på ett respektfullt vis och på så vis minimera risken för spam. Du kan känna dig trygg med att jag kommer aldrig att sälja, dela eller offentliggöra dina personliga data utan ditt godkännande. Denna webbsida är gjord för att uppfylla EU:s dataskyddsreform GDPR, General Data Protection Regulation.

Läs mer om dessa lagar och regler: www.datainspektionen.se

Hur samlas din data in? Hur används och lagras den?

Om du fyller i dina kontaktuppgifter via kontaktformuläret på denna webbplats, kommer dina uppgifter att skickas till mig via e-postklienten gmail.com, vilket gäller även om du beställer min yrkespresentation på min Facbooksida. Detta gör att jag kan hålla kontakt med dig och skicka uppdaterad information om mig som grafisk formgivare, uppdrag och övrigt som rör grafisk formgivning. Dina kontaktuppgifter sparas i Gmail och MailChimp, de program som jag använder för mailutskick.

Riktlinjer för datalagring för Gmail: www.policies.google.com/privacy
Riktlinjer för datalagring för Mailchimp: www.mailchimp.com/legal/privacy

Hur uppdaterar eller raderar du dina uppgifter?

Välkommen att kontakta mig här närhelst du önskar för att begära in dina uppgifter som jag har sparat, få dem uppdaterade eller raderade från mitt adressregister.

Eller skriv ett brev:
Grafisk formgivare & Art Director
Ingrid Bergman
Tavastgatan 16, lgh 1101
118 24 Stockholm

Eller ring mig:
0739-240357

Informationen på denna sida uppdaterades senast den 2018-05-24, gällande både textinnehållet och tillägg av tredjepartsprogrammen Gmail och MailChimp.